• 001.JPG
  • 002.JPG
  • 003.JPG
  • eka_emmi.JPG
  • eka_emmi_2.JPG

– fra jeger, til jeger!

BESTILLE  VALP

E-post for bestilling av valp:     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skal du bestille valp, stå på venteliste eller vise interesse for ev. valp må du sende oss en e-post med en del opplysninger: OBS Vær snill og henvende deg til oss gjennom den første mailen du bruker. Om du bruker jobbmail, hjemme mail, samboers mail osv, så kan det fort bli misforståelser og det kan se ut til at det dreier seg om flere valpekjøpere. Husk vi har mange telefoner og mailer i løpet av året 😉

  1. Navn og adresse
  2. Mobilnummer, E-postadresse
  3. Hvilken rase( Eventuelt  kombinasjon.)
  4. FORTELL OM DEG SELV – JAKT – ETTERSØK – TERRENG- OSV

Ring/mail om det er noe du lurer på eller om du vil ta en hundeprat. Jo bedre bilde vi kan danne oss av deg som hundefører og jeger jo lettere er det for oss å velge ut hvem vi selger valper til. Når man har blitt godkjent som valpekjøper må man betale inn et forskudd på kr 4000. Først da står du på venteliste til det aktuelle kullet. Skulle det ikke bli nok valper så får du enten pengene tilbake eller du kan velge å stå på venteliste til neste kull. Da kommer du før nye kjøpere.

Tinge valp: Det går også ann å tinge en valp ved å forhåndsbetale kr 4000. Dette kan gjøres på et hvilket som helst tidspunkt før valpene er født eller planlagt. For eksempel kan du tinge valp etter spesiell tispe eller til første ledige kull. Ønsker du å tinge valp skriver du det i e-posten. Skriv utfyllende om deg selv og gjerne ring i tillegg, jo bedre bilde vi klarer å danne oss av deg som jeger/ettersøksjeger og hundemenneske jo lettere er det for oss å velge ut hvem vi tinger valp til.  Det er begrenset antall som kan tinge valp pr. kull. De som tinger valp kommer først i køen til det aktuelle kullet. Skulle det ikke være nok valper får du pengene tilbake eller du står videre i kø til neste kull. Dette etter eget ønske. 

De som velger å avlyse kjøpet etter at det er betalt kr 4000 får ikke pengene tilbake, kun helt spesielle tilfeller vil bli vurdert.

E-post for bestilling av valp: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   

 

 

Skulle det av ulike årsaker ikke lenger være aktuelt å stå på venteliste på valp så setter vi pris på om du snarest melder fra til oss.