• 001.JPG
 • 002.JPG
 • 003.JPG
 • eka_emmi.JPG
 • eka_emmi_2.JPG

– fra jeger, til jeger!

07.05.10 Kenneltreff Mandal. Flott helg. Masse bilder

Støyletuftas Kenneltreff mai 2010, ble en vellykket og trivelig helg, og det takket være alle dere valpekjøpere med familier. Det var representert valper fra alle kullene.

 • Fredagen begynte på Treheia med oppsamling og munter hundeprat. Så dro vi alle ned til Vassmyra for å trene lydighet med klikker. Espen Krüger Andersen var instruktør og delte med oss av sin erfaring. Det ble mange spørsmål og like mange gode svar. Alle fikk trent masse. Noe som var merkbart da Else tok over med ringtrening senere på kvelden. Hundene løp eksemplarisk rundt og sto meget fint, de orket ikke annet stakkar ; )

 • Her litt bilder fra fredagen:


 • Lørdagen morgen kl 8 var det først ute med sporprøvene. Dommer var Hans Christian Jacobsen. Stian med Støyletuftas Dani fikk 1. p, Hans Kåre med Egon jobbet seg til en 2. premie og Olav med Ernst Leo, Eirik med Ergo Emineo og Kjell med Erah fikk 0. Men det er bare å stå på videre.
  Så bar det inn til Kristiansand ved Hamresanden, Norsk Spanielklubb hadde utstilling. I valpeklassen ble Kurt med Fix beste hanhund og ble 3.Best In Show valp. Og Trude med Balder ble 2. beste hanne. Så var det de voksne hundene: Olav med Ernst Leo en 2.p, Hans Kåre med Egon fikk en 2.p. Eirik med Ergo fikk en 1.CK, Stian med Dani fikk en 1,CK, Per med Erra fikk 1.p, Kai med Diluna fikk 1.med CK, Else fikk 1.p CK, CERT og BTK, Chalie med Tearlech fikk 1.p med CK, CERT, BHK og BIR og gikk dermed til gruppefinalen! GRATULERER MASSE TIL ALLE SAMMEN.


 • Lørdag ettermiddag var det først litt mat og hundepraten gikk livlig. Så bar det ut i heia for å gå spor som var lagt dagen før. Ca 15 spor ble lagt. På spordagen ble det slept et rådyrskinn de siste 100m. I enden satt en mann med rådyrskinnet bundet i ei line. Når da hunden fikk teften av skinnet begynte figuranten og bevege seg fremover med skinnet på slep. Dette for å trigge hundens hetz. Hvordan figuranten skulle te seg kom helt an på hundens reaksjon. Noen var litt mer forsiktige etter en lang vinter uten trening. Og alderen på hunden spiller også inn. Men etter litt nøling så dro de fleste på etter hvert.

 • Lørdagskvelden ble det grilling på Treheia og praten gikk livlig til 01.30-tiden.


  Søndag morgen gikk med på å ønske god tur og takke for trivelig besøk til de som skulle hjemover. For de andre gikk turen til NKK’s utstilling i Gimlehallen. Her fikk Olav med Ernst Leo 2.p, Hans Kåre med Egon 1,p., Eirik med Ergo Emineo 1.p., Stian med Dani 1.p., Per med Erra 1. p., Terje med Dark Arak 1.p, Else med Granne 1.p., CK, CERT, CACIB, BTK og BIM og ble denne dagen NVCH og NUCH. Charlie med Tearlech fikk 1.p, CK, CERT, CACIB, BHK og BIR og kom videre i gruppefinalen! Tearlech ble denne dagen NVCH og NUCH! . GRATULERER TIL DERE ALLE, SUPER INNSATS!

 • Her litt bilder fra søndagen: