• 001.JPG
  • 002.JPG
  • 003.JPG
  • eka_emmi.JPG
  • eka_emmi_2.JPG

– fra jeger, til jeger!

08.05.09 Kenneltreff ettersøks- og innlæringsmetode

Det var 16 mann som deltok. 7 fra E-kullet 6 fra D-kullet og en fra det planlagte F-kullet. Samt meg selv og Espen. Utrolig trivelig gjeng. Kan nok prate for oss alle når jeg sier at stemningen var god. Må si at jeg er heldig som får selge hundene mine til slike dyktige hundefolk og jegere. Stolt av dere. Håper at dere fikk litt læringsutbytte av kurset. Og så vil jeg takke Kai for lån av kurslokaler og overnatting. Fantastisk flott plass. Og takk til Jan Einar for teknisk support. Og så Espen da som kom helt fra Bergen for å dele av sin kunnskap om hund. Utrolig bra foredrag Espen! Fotograf Rune Mikkelsen, flott levert Rune.

 D-kull eiere og kommende E-kull eiere ankommer kursplassen. Lørdag morgen begynner med litt frokost. Uten mat og drikke… D-kull gjengen er blitt kompiser. Herlig gjeng. Espen uttalte at han så mange glade hunder men litt uoppdragne….he he. De tar det igjen på sjarmen.
Så begynner kurset del en, som handler om sportrening.  Gjengen er gode lyttere.  
 Så var det tid for del 2. Espen prater om innlæringsmetoder. Utrolig interressant. Mye å lære. Og så viser han Snodig som står på for labbene.
 Men gjengen må ha mat.  MYE mat. 
Det ble utrolig nok helt stille en stund da den grilla laksen ble fortært med bakt potet til. Det smakte for en jegermann. Søndagen er det tid for blodspor prøve. Det er Hans Christian Jacobsen som er spordommer. (Jeg vil ikke dømme egne hunder). Førstemann ut er Charlie med Støyletuftas Dunion Tearlach. Det ble en 1.pr. GRATULERER!
 
Nestemann ut er Terje med Støyletuftas Dark Arak. 0 denne gang, men han kommer sterkere tilbake neste gang. 
Jan Petter seg klar med Støyletuftas Dolly av Rådyrveien. 0 denne gang. Men neste gang….
Så er det Per Faste Moe sin tur. Det ble 1.pr. GRATULERER! Helgens gladeste mann. Hatten av!!!!!. Det blir en 2. pr. GRATULERER!
Kai gjør seg klar. En stolt hundefører ved sporslutt. Det ble 2.pr. GRATULERER! Takk til dommer Hans Christian.